Anvil Community Forum

Bug Reports


Topic Replies Activity
About the Bug Reports category 1 July 26, 2017
Can't Have A Form Named "email" 4 January 24, 2020
Scrolling on mobile 15 October 25, 2019
Cryptic Error Message In API When Returning HTTP Response 4 January 21, 2020
Custom property works but is not displayed correctly in IDE 3 January 15, 2020
Strange behavior - renaming forms with the rename button 8 January 13, 2020
Number Formatting Issue On Client 3 January 2, 2020
Wrong bool evaluation? 8 December 30, 2019
Wrong result with string.format() on the client side 3 December 23, 2019
Freezing IDE in if/elif blocks 4 December 22, 2019
Bug: Duplicate column names in Data Tables 3 December 22, 2019
Alert() does not update item properly on Android 8 November 25, 2019
Textarea focus from textbox/input bug 2 November 22, 2019
Deleting app at bottom of app list doesn't display correctly 2 November 22, 2019
Seting link icon changes all icons within the link 4 November 21, 2019
Behaviour of textarea within alert (auto_expand) 2 November 21, 2019
Icon aligned right 3 November 19, 2019
YouTubeVideo only partially working 3 November 19, 2019
Icons with and without text not aligned 3 November 14, 2019
Ctl click doesn't jump to server functions anymore 22 November 13, 2019
Cannot Select Label Color 10 November 14, 2019
"Tokens" library project has an error 2 November 12, 2019
Drop-down vertical white space in Chrome on PC 2 November 12, 2019
'Contact Us' page title missing 2 November 11, 2019
Intermittent DB error with tables.oder_by() 8 November 7, 2019
Multiple Decorators in forms 8 November 7, 2019
Sharing Data Tables Between Apps Issue 5 November 5, 2019
Bits Of IDE Missing! 4 November 5, 2019
Cutting & Pasting Code Between Projects Is Odd 2 November 4, 2019
[FIXED] Anvil.http.request error: invalid json in response 7 October 24, 2019